ORDENSREGLER

Husk at disse regler er udarbejdet for dig, så du kan føle dig tryg ved at komme i Harte FritidsCenter, som bruger eller hvis du bare kommer for at hygge dig i fællesskab med andre mennesker.

Benyttelse af centret sker på eget ansvar.

Ved aktiviteter i hallen skal der anvendes rent sportsfodtøj (sportssko m/sorte såler er ikke tilladt).

Alle foreninger/hold skal møde med en træner/leder, der bl.a. har ansvar for:
at omklædning foregår i ro og orden, både før og efter træning at rekvisitter/ejendele ikke efterlades i hallerne at værdigenstande opbevares forsvarligt (brug evt. cafeteriet) at træningen begynder/slutter til den fastsatte tid. Der må ikke indtages alkoholiske drikke i omklædningsrummene.

Mad og drikkevarer må ikke medbringes i hallen og omklædningsrummene. Drikkedunke undtaget.

Rygning er strengt forbudt i hele centret

Boldspil er kun tilladt i hallen.

Der må ikke løbes på gangene.

For ikke-idrætsudøvere gælder det at udvise en sådan opførsel, at de på ingen måde generer brugerne ved træning og kampe.

Hvis et eller andet bliver ødelagt eller f.eks. ikke fungerer som det skal, så skal dette straks meddeles til halbestyrer el. skriv det på tavlen der hænger i cafeteriet ved indgang til køkken.

DA VI ER MANGE, DER SKAL FUNGERE SAMMEN, MÅ VI SELVFØLGELIG UDVISE HENSYN TIL ANDRE HELE TIDEN. DERFOR, HVIS ORDENSREGLERNE IKKE OVERHOLDES KAN DETTE MEDFØRE BORTVISNING, ELLER KARANTÆNE OG EVT. ERSTATNING FOR ØDELAGTE REKVISITTER,

M.V.H BESTYRELSEN

Find os på Facebook

Vores sponsorer

Jubilæumsfonden

af 12. august 1973